• تاریخ انتشار : 1400/09/17 - 12:30
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پذیرش دانشجو تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی در دانشکده علوم قرآنی ملایر

به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام و انتخاب رشته‌ برای ظرفیت‌های خالی مانده رشته‌محل‌هایی که در مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی سراسری تکمیل نشده، می‌رساند پذیرش در این مرحله برای رشته محل‌ها براساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) در نوبت بهمن‌ماه صورت می‌گیرد.

دانشکده علوم قرآنی ملایر نیز در این دوره از پذیرش مقطع کارشناسی تعداد 12 خواهر را پذیرش می نماید که کد رشته این دانشکده 18524 می باشد.

ثبت‌نام و انتخاب رشته از طریق درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان از امروز یکشنبه ۱۴ آذرماه ۱۴۰۰ آغاز شد و تا روز شنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.

متقاضیان می‌توانند بر اساس ضوابط و شرایط مندرج دفترچه راهنمای مربوط برای ثبت‌نام در روزهای فوق به نشانی sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و تکمیل فرم انتخاب رشته (حداکثر ۱۰۰ کدرشته) اقدام کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به شماره 33350072 -081 یا 33338301-081 تماس حاصل نمایید.

• گروه خبری : مهمترین اطلاعیه ها,اخبار دانشکده

0 نظر برای این مطلب وجود دارد