توسط پژوهش کتابخانه دانشکده علوم قرآنی ملایر به مناسبت ماه کتاب و پژوهش برگزار شد
نشست نقد کتاب با عنوان (( زمانی برای عاشقی )) مجموعه خاطرات معصومه خدابخشی همسر سردار شهید محسن عینعلی
واحد پژوهش و کتابخانه دانشکده در ماه کتاب و پژوهش اولین نشست نقد کتاب دانشجویی را در دانشکده در روز یکشنبه 4 آذر ماه 1403 ساعت 15/11 در سالن پژوهش برگزار نمود . در این جلسه به نقد کتاب با عنوان «زمانی برای عاشقی» خاطرات معصومه خدابخشی همسر سردار شهید حاج محسن عینعلی نوشته سرکار خانم لیلا گودرزیان فرد ( از دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده) که به چاپ سوم هم در انتشارات حماسه ماندگار رسیده است ،توسط حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای مجید حبیبی (دانشجوی کارشناسی ارشد ) مورد نقد و بررسی قرار گرفت .
در این جلسه که ابتدا با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید شروع شد خانم گودرزیان فرد در مورد کتاب بیان داشتند که این کتاب در سال 1400 و با تیراژ 3000 جلد چاپ شد که مدت زمان یک ماه کل کتب چاپ شده به فروش رفت . ایشان در ادامه سخنانشان بیان داشتند که در اولین جلسه مصاحبه با خانم خدابخشی که در بنیاد حفظ آثار همدان در سال 1399 برگزار شد آشنا شدند و بعد از 35 سال به گفتگو و بازگویی خاطرات از شهید پرداختند . شنیدن خاطرات شهدا از زبان همسرانشان برای من حس و حال دیگری دارد . در مقدمه کتاب آمده هنوز هم نام محسن که می آورد لبانش می لرزد و گونه هایش گل می اندازد و می دانم که اگر کمی سکوت کنم صدای تپش قلبش را هم می شنوم . از همان جلسه اول متوجه شدم که معصومه ی قصه ما در روزمرگی های زمان محسن را از یاد نبرده است . عشقشان هنوز هم تازه است . و .... زمانی برای عاشقی وصف حال بندگانی است که حدیث قدسی : « من عشقتنی عشقته و من عشقته قتلته و من قتلته فعلی دیته و من علی دیته فانا دیته » را خداوند خطاب به آنها فرموده است .
بعد از صحبت های خانم گودرزیان فرد جناب آقای حبیبی به نکات ظریفی درمورد کتاب پرداختند . ایشان از محاسن کتاب بیان داشتند که کتاب داستان جذابی دارد و مخاطب به راحتی با آن انس می گیرد . گفتگوهای عاشقانه بیان شده در کتاب در لفافه ای از حیا بیان شده است . به خصوص خانم ها این کتاب را مطالعه کنند عالی است اما باید به یک سری نکات اشاره کنم . ضعف در روان بودن جملات بیان شده در داستان ، ترسیم ننمودن محیط اتفاقات ، استفاده از کلمات و اصطلاحات عامیانه ، استفاده نکردن از ادبیات روان و زیبا و از لحاظ نگارشی علامت نقطه و ویرگول و دیگر موارد در جای خودش قرار نگرفته و گاهی آدمی را سردر گم می کند .